Over ons

Buitensport Zwolle is een buitensportbedrijf dat sinds het jaar 2012 actieve groepsuitjes en events organiseert voor groepen en individuen. Onze vaste accommodatie is gelegen op Molecaten Park de Agnietenberg. Midden op het park staat onze blokhut en hier hebben we een vast activiteitenaanbod. Liggend aan De Agnietenplas is dit een prachtige uitvalsbasis voor onze activiteiten, verhuur en/of een dagje uit.

De Agnietenplas is maar 4 km vanaf hartje Zwolle gelegen. Ook bieden we stadsuitjes vanaf onze locatie aan de gracht zoals het SUPPEN, kajkakken of kano varen in de gracht en de Kickbike fototocht.

Complete arrangementen kunnen we bieden in samenwerking met horecagelegenheden rondom Zwolle. Restaurant Zomers en Restaurant de Agnietenberg werken intensief mee samen op onze hoofdlocatie  om groepen een warm welkom, diner, barbecue en/of overdekte activiteit te bieden.

buitensport zwolle

 

Doel:

Ons doel is om uitdagende en veilige buitensport activiteiten aan te bieden in Zwolle. We willen wendbaar en onderscheidend zijn voor alle (doel-)groepen door niet-locatie gebonden te werken.

Visie:

Buitensport is een manier om individuen en groepen in beweging te krijgen. Onze  passie voor natuur en buitensport vind je terug in ons activiteiten- en arrangementenaanbod; die passie brengen onze instructeurs graag over op onze klanten. Onze kernwoorden zijn: beleef, buiten, actief, samen en geniet!

Missie:

Onze missie is om van elk activiteit een geslaagde activiteit te maken. We willen particulieren en groepen de buitensport laten beleven met plezier, waarbij wij zorgen voor goede organisatie en veiligheid.