SUP Yoga in Zwolle

Om de week op zondagochtend kun je bij Buitensport Zwolle dit jaar kennismaken met SUP Yoga! De lessen worden aangeboden op de Agnietenplas in Zwolle en zijn zowel voor ervaren als onervaren sporters toegankelijk.
De combinatie van Stand Up Paddle met Yoga zal je fysiek en mentaal uitdagen. Kracht en balans zullen tijdens de SUP Yoga centraal staan.
Het water daagt je enorm uit bij het zoeken naar je evenwicht in de yoga houdingen wat conditie, spierkracht, concentratie en mentale kracht bevordert. Wanneer je je bewust bent van de natuur om je heen, zal je hiernaast gegarandeerd ontspanning vinden tijdens deze actieve buitenlessenSUP YOGA

De SUP yoga lessen worden gestart met een warming up en het wennen aan het staan, zitten en peddelen op het board. Wanneer iedereen dit redelijk beheerst, kunnen de yoga oefeningen toegevoegd worden. Je bent welkom!
Ook als je geen enkele ervaring met Stand Up Paddle of Yoga hebt, is dat geen enkel probleem. Er zal een beginners instructie worden gegeven.
Er zijn omkleed- en douchefaciliteiten aanwezig. Sportkleding aan of meenemen is tijdens de  SUP Yoga lessen raadzaam evenals een handdoek.

Bekijk hier onze kalender en meld je aan voor SUP yoga  http://www.buitensportzwolle.nl/events

We verzamelen bij de Blokhut van Buitensport Zwolle welke aan de Agnietenplas grenst. Deze is te bereiken vanaf de grote parkeerplaats (Haersterveerweg 29A). De proeflessen staan gepland op zondagochtend van 17 april t/m 8 mei  van 10:00 tot 11:30 en kosten € 15 per les. A
anmelden kan via de mail info@buitensportzwolle.nl door naam en telefoonnummer door te geven. Bootcampers die lid zijn kunnen zich aanmelden op onze  kalender van out2move met je account