Reach Ride Run

De Reach Ride Run staat gepland op zaterdag 2 mei 2020! reach ride runDit sportevenement is een alternatieve triathlon, een triathlon maar dan met andere onderdelen dan zwemmen, fietsen en hardlopen.
Zo moeten de deelnemers drie kilometer trailrunnen, twaalf kilometer mountainbiken en drie kilometer suppen.

We organiseren de Reach Ride Run voor de 3de keer op rij om deze sporten en onze groepsuitjes op sportieve wijze te promoten.

Check de aftermovie van de eerste editie en meld je vlug aan!

sport evenement

De 3 verschillende sporten start en eindig je allemaal bij de blokhut van Buitensport Zwolle. Aangekomen bij de blokhut kun je gelijk door in de volgende sportlus.
Over de De Agnietenberg is de trailrun uitgezet, die via het zandstrand van de Agnietenplas terug loopt naar de start en finish. De mountainbike route gaat richting Het Westerveldse bos en in De Agnietenplas leggen we boeien neer voor de Stand Up Paddle route.

Beschik je niet over een SUP board en/of mountainbike? Bij de inschrijving kun je aangegeven of je met eigen materiaal deelneemt of wilt huren.

Het sportevenement telt twee categorie├źn: vrouwen en mannen en is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud. Iedereen met een goede conditie, die 1,5 uur sporten volhoud en in het bezit is van een zwemdiploma mag deelnemen.
Er zijn controleposten en daarnaast is er EHBO aanwezig tijdens het evenement.

Bij de Reach Ride Run in Zwolle staat fun voorop en ook zijn er mooie prijzen te winnen voor de top drie deelnemende vrouwen en mannen.

Aanmelden en meer informatie vind je op:

Reach Ride Run Zwolle