Nieuws

Reach Ride Run

1 januari 2020


reach ride run

De Reach Ride Run staat gepland op zaterdag 2 mei 2020! reach ride runDit sportevenement is een alternatieve triathlon, een triathlon maar dan met andere onderdelen dan zwemmen, fietsen en hardlopen.
Zo moeten de deelnemers drie kilometer trailrunnen, twaalf kilometer mountainbiken en drie kilometer suppen.

We organiseren de Reach Ride Run voor de 3de keer op rij om deze sporten en onze groepsuitjes op sportieve wijze te promoten.

Check de aftermovie van de eerste editie en meld je vlug aan!

sport evenement

De 3 verschillende sporten start en eindig je allemaal bij de blokhut van Buitensport Zwolle. Aangekomen bij de blokhut kun je gelijk door in de volgende sportlus.
Over de De Agnietenberg is de trailrun uitgezet, die via het zandstrand van de Agnietenplas terug loopt naar de start en finish. De mountainbike route gaat richting Het Westerveldse bos en in De Agnietenplas leggen we boeien neer voor de Stand Up Paddle route.

Beschik je niet over een SUP board en/of mountainbike? Bij de inschrijving kun je aangegeven of je met eigen materiaal deelneemt of wilt huren.

Het sportevenement telt twee categorieën: vrouwen en mannen en is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud. Iedereen met een goede conditie, die 1,5 uur sporten volhoud en in het bezit is van een zwemdiploma mag deelnemen.
Er zijn controleposten en daarnaast is er EHBO aanwezig tijdens het evenement.

Bij de Reach Ride Run in Zwolle staat fun voorop en ook zijn er mooie prijzen te winnen voor de top drie deelnemende vrouwen en mannen.

Aanmelden en meer informatie vind je op:

Reach Ride Run Zwolle

 

 

Stadsstrand

31 mei 2018


suppen

Ook dit jaar is Buitensport Zwolle naast Stadsstrand Zwolle op het Rode Torenplein te vinden. Op vrijdag en zaterdag staan we hier met losse verhuur van 14:00 tot 18:00 uur, op alle andere dagen op boeking. Maak een booeking via de contactpagina om zeker te zijn van uw reservering.

Huur vanaf hier een Stand Up Paddle board en SUP door de Zwolse grachten! Een sportieve en originele manier om de stad Zwolle vanaf het water te zien!
Ook hebben we 3-persoons canadeese kano te huur en kun je bij ons Zwolle ontdekken met kickbike en een fototocht. Het Stadsstrand biedt naast deze activiteiten een heerlijke “beachsfeer” om even bij te komen. Voeten in het zand en genienten!

De Friday Night SUP zal ook op het Stadsstrand starten en eindigen. Mocht u graag een passend arrangement willen boeken of een offerte wensen, dan horen wij dat graag!

Buitensport Zwolle op het Stadsstrand

13 april 2017


Poolball

Deze zomer staan we op de gezelligste plek van Zwolle! Op het Rode Torenplein komt een groot Stadsstrand met unieke horecagelegenheid en Buitensport Zwolle gaat hier activiteiten en arrangementen aanbieden.

Cruise jij deze zomer door de Stadsparken op onze kickbikes of peddel je liever door de gracht op een SUP board of in een kano? De historische Zwolse binnenstad biedt een sfeervol centrum, stadsgracht, stadsparken en bezienswaardigheden!

Een toeristisch uitstapje naar Zwolle, weekendborrel, winkeldagje, dagje leuke dingen doen of gewoon lekker chillen aan de gracht begin je bij Het Stadsstrand!

Naast verhuur van onze Stand Up Paddle boards, kano’s en kickbikes. Organiseren we bijna elke vrijdagavond Friday Night SUP!
Ook onze nieuwste activiteiten zoals Pool Ball en Knock-out zullen we met regelmaat meenemen, deze zorgen op het Stadsstrand voor de nodige entertainment!

Fitter worden met BOOTCAMP of SUP YOGA? Doe dan mee met onze groepstrainingen, ook vanaf het Stadsstrand!
Wekelijks kun je aansluiten bij onze SUP Yoga les en dagelijks bieden we bootcamptrainingen aan.

Openingstijden van Buitensport Zwolle | Stadsstrand:Stadsstrand

                              
Wekelijks van 14 mei tot 30 september op:

– vrijdag               16:00 tot 19:00
– zaterdag           11:00 tot 17:00
– zondag              11:00 tot 17:00

SUP Yoga in Zwolle

23 maart 2016


SUP Yoga

Om de week op zondagochtend kun je bij Buitensport Zwolle dit jaar kennismaken met SUP Yoga! De lessen worden aangeboden op de Agnietenplas in Zwolle en zijn zowel voor ervaren als onervaren sporters toegankelijk.
De combinatie van Stand Up Paddle met Yoga zal je fysiek en mentaal uitdagen. Kracht en balans zullen tijdens de SUP Yoga centraal staan.
Het water daagt je enorm uit bij het zoeken naar je evenwicht in de yoga houdingen wat conditie, spierkracht, concentratie en mentale kracht bevordert. Wanneer je je bewust bent van de natuur om je heen, zal je hiernaast gegarandeerd ontspanning vinden tijdens deze actieve buitenlessenSUP YOGA

De SUP yoga lessen worden gestart met een warming up en het wennen aan het staan, zitten en peddelen op het board. Wanneer iedereen dit redelijk beheerst, kunnen de yoga oefeningen toegevoegd worden. Je bent welkom!
Ook als je geen enkele ervaring met Stand Up Paddle of Yoga hebt, is dat geen enkel probleem. Er zal een beginners instructie worden gegeven.
Er zijn omkleed- en douchefaciliteiten aanwezig. Sportkleding aan of meenemen is tijdens de  SUP Yoga lessen raadzaam evenals een handdoek.

Bekijk hier onze kalender en meld je aan voor SUP yoga  https://www.buitensportzwolle.nl/events

We verzamelen bij de Blokhut van Buitensport Zwolle welke aan de Agnietenplas grenst. Deze is te bereiken vanaf de grote parkeerplaats (Haersterveerweg 29A). De proeflessen staan gepland op zondagochtend van 17 april t/m 8 mei  van 10:00 tot 11:30 en kosten € 15 per les. A
anmelden kan via de mail info@buitensportzwolle.nl door naam en telefoonnummer door te geven. Bootcampers die lid zijn kunnen zich aanmelden op onze  kalender van out2move met je account