SUP yoga Zwolle

SUP yoga SUP Yoga lessen bieden we aan in samenwerking met Dance en Yoga Styles.  SUP yoga is een unieke combinatie tussen Stand Up Paddle en Yoga en de Agnietenplas in Zwolle is een prachtige rustige recreatieplas voor deze lessen. Begin je weekend ontspannen bij Buitensport Zwolle! Of je nu een zeer ervaren- of onervaren sporter bent, je zult verbaast zijn over de stabiliteit van de stand up paddle boards.

Dance en Yoga styles neemt jullie na een Stand Up Paddle instructie mee op de Agnietenplas. Deze yoga les zal spierkracht, concentratie en mentale kracht bevorderen. Ontspanning  haal je uit het buiten zijn, de waterbeleving en de natuurrijke omgeving om je heen.
Geen ervaring met Stand Up Paddle of yoga? Dat is geen probleem! Er word een beginnersinstructie gegeven en de yoga oefeningen worden aangepast op niveau.

Sportkleding vooraf aan is handig. Naast dat is droge kleding, een handdoek en een bidon fijn om te hebben. Er zijn omkleed- en douchefaciliteiten aanwezig. Er is in totaal plek voor 12 aanmeldingen per les. De kosten per SUP yoga les zijn €16,00.

Sup yoga

De verzamelplek is bij de Blokhut van Buitensport Zwolle op Haersterveerweg 29a, 8034 PJ Zwolle. Parkeren met de auto is mogelijk op de grote parkeerplaats van de Agnietenplas.  Vanaf hier volg je hekken langs Molecaten Park de Agnietenberg, totdat je de blokhut ziet staan.
Met de fiets kun je onze blokhut bereiken door langs de slagbomen van Molecaten Park de Agnietenberg te rijden en rechtdoor aan te houden.

We bieden SUP yoga ook aan als uitje bij een minimale deelname van 6 personen. Ga hier door naar het uitje en boek SUP yoga op een dag en tijdstip die jullie past.

Data SUP yoga & Online reserveren:

Vul hieronder je contactgegevens in en selecteer de gewenste vrijdagavond van 19:30 tot 21:00 uur. SUP yoga 2020 is op:
– We moeten nog nieuwe data plannen