Reach Ride Run Zwolle (geannuleerd)

De Reach Ride Run is een alternatieve triatlon, met een combinatie van trailrunning, mountainbiken en Stand Up Paddle. Op zaterdag 2 mei 2020 zal dit sportevenement voor de derde keer rondom de Agnietenplas plaatsvinden.
Iedereen die 1,5 uur kan sporten kan ook meedoen. We organiseren de Reach Ride Run om deze sporten en onze groepsuitjes op sportieve wijze te promoten.

Deelname en aanmelden voor Reach Ride Run Zwolle is individueel. Op de Agnietenplas in Zwolle starten alle deelnemers en vind de overgang tussen de verschillende sporten plaats. De Reach Ride Run is inclusief tijdswaarneming, lunch en prijsuitreiking (top 3 vrouwen en top 3 mannen overall).

De afstanden:sup event sport zwolle
De afstanden zijn 3 km trailrun, 11 km mountainbiken en 3 km SUPPEN. De verschillende sporten wisselen elkaar dan ook snel af.

Verzamel locatie:
Buitensport Zwolle
Haesterveerweg 29A
8034 PJ Zwolle

Tijdsplanning:
10:00 – 10:50 Inloop met koffie en thee, aanmelden, bikecheck
10:50 – 11:00 Briefing
11:00 — 13:00 Reach Ride Run
13:00 – 13:15 Prijsuitreiking
13:15 – 14:00 Eten en afsluiting

Kosten:
U kunt meedoen met eigen materiaal of een SUP en MTB huren bij Buitensport Zwolle tegen betaling van €10,- per MTB of board.reach ride runactief zwolle

Het inschrijfgeld is €15.- p.p. voor sporters met een eigen SUP board en mountainbike.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je inschrijving en betalingslink.

Faciliteiten:
Omkleed- en douchefaciliteiten, en een maaltijd met soep en broodjes zijn daarom inbegrepen.

Route:
De trailrun lus gaat kris-kras over de Agnietenberg naar De Vechtdijk, via de Vechtdijk moet er via het mulle zand van De Agnietenplas teruggelopen wordt naar de basis.
De mountainbike lus loopt via de Agnietenplas naar Het Westerveldse bos van Zwolle en terug. In Het Westerveldse bos wisselen klimmetjes, afdalingen en single tracks elkaar snel af.
De SUP lus en afstand word gehaald door 3 rondjes om de boeien te peddelen op De Agnieteplas.

De volgorde van sporten  is: trailrun – mountainbiken – suppen. De route is zoveel mogelijk onverhard en ligt in een prachtig natuurgebied van Zwolle.

 Aanmelden kan hier:

Helaas hebben we de REACH RIDE RUN 2020 vanwege de corona maatregelen moeten cancellen.