Reach Ride Run Zwolle

Op 4 mei 2019 organiseert Buitensport Zwolle de tweede editie van Reach Ride Run in Zwolle. Dit sportevenement is een alternatieve triatlon, met een combinatie van trailrunning, mountainbiken en Stand Up Paddle.
Iedereen die 1,5 uur kan sporten kan ook meedoen. Het sport evenement is bewust laagdrempelig georganiseerd om meer sporters kennis te laten maken met deze outdoor sporten.

Deelname en aanmelden voor Reach Ride Run Zwolle is individueel. Op de Agnietenplas in Zwolle starten alle deelnemers en vind de overgang tussen de verschillende sporten plaats. De Reach Ride Run is inclusief tijdswaarneming, lunch en prijsuitreiking (top 3 vrouwen en top 3 mannen overall).

De afstanden:sup event sport zwolle
De afstanden zijn 3 km bosloop, 11 km mountainbiken en 3 km SUPPEN. De verschillende sporten wisselen elkaar dan ook snel af.

Verzamel locatie:
Buitensport Zwolle
Haesterveerweg 29A
8034 PJ Zwolle

Tijdsplanning:
10:00 – 11:00 Inloop met koffie en thee, aanmelden, bikecheck
11:00 – 11:20 Briefing
11:30 — 13:30 Reach Ride Run
13:45 – 14:00 Prijsuitreiking
14:00 – 14:30 Eten en afsluiting

Kosten:
U kunt meedoen met eigen materiaal of een SUP en MTB huren bij Buitensport Zwolle tegen betaling van 10,00 per MTB of board.reach ride runactief zwolle

Het inschrijfgeld is €15.- p.p. voor sporters met een eigen SUP board en mountainbike. Na aanmelding ontvang je een factuurbevestiging via de mail met hierin meer informatie.

Faciliteiten:
Van duursporten ga je zweten en word je hongerig. Omkleed- en douchefaciliteiten, en een maaltijd met soep en broodjes zijn daarom inbegrepen.

Route:
De trailrun lus gaat kris-kras over de Agnietenberg naar De Vechtdijk, via de Vechtdijk moet er via het mulle zand van De Agnietenplas teruggelopen wordt naar de basis.
De mountainbike lus loopt via de Agnietenplas naar Het Westerveldse bos van Zwolle en terug. In Het Westerveldse bos wisselen klimmetjes, afdalingen en single tracks elkaar snel af.
De SUP lus en afstand word gehaald door 3 rondjes om de boeien te peddelen op De Agnieteplas.

De volgorde van sporten  is: trailrun – mountainbiken – suppen. De route is zoveel mogelijk onverhard en ligt in een mooi natuurgebied van Zwolle.

Online aanmelden Reach Ride Run 2019:


Vul hieronder je contactgegevens in en selecteer de Reach Ride Run datum van 4 mei. Vergeet de datum ook niet in je agenda te zetten!

 

 

 

Neem gerust je gezin of vrienden mee naar de Reach Ride Run om je aan te moedigen! Vanaf de recreatieplas of op het terras van Restaurant Zomers kan je ook als toeschouwer genieten van het sport event. Moet je van ver komen? dan zorgt een overnachting op Molecaten Park de Agnietenberg voor een relaxte start.