Friday Night SUP Zwolle

Friday Night SUP Zwolle

De Friday Night SUP Zwolle zal vanaf Blue Bayou op Het Rode Torenplein in Zwolle starten en eindigen. Niveau is onbelangrijk en iedereen is welkom om aan te sluiten. Ook met eigen board(s) ben je welkom om mee te peddelen en kost deelname niets.

Stand Up Paddle op de stadsgracht tijdens zonsondergang is een bijzondere ervaring, de stad is mooi verlicht en de waterbeleving is ook groter. We verzamelen op de event data om 20:00 uur op de kade naast Blue Bayou.

De gracht van Zwolle leent zich uitstekend voor deze toffe watersport. In een grote groep peddelen we vanaf het Rode torenplein door de Thorbeckegracht , langs Pelsertoren, De Sassenpoort en De Peperbus! Bij heel mooi weer kun je halverwege verkoeling zoeken onder de fontein naast de Burgemeester van Rooyensingel!
Op de kade van het Rode Torenplein wordt SUP instructie gegeven en is er alle ruimte voor vragen en/of hulp bij opstappen, alvorens we het water op gaan.

Friday Night SUP 2018 Zwolle

Onze instructeurs doen hun best om iedereen droog over te laten komen, maar we hebben dit niet altijd in de hand en dat is natuurlijk ook ergens de uitdaging van SUPPEN.
De gracht van Zwolle is relatief schoon in vergelijking met de grachten in plaatsen zoals Utrecht, Amersfoort of Amsterdam.
Neem voor de zekerheid een handdoek mee en doe sneldrogende (sport-) kleding of badkleding aan, zodat je goed voorbereid bent. Op locatie hebben we een afsluitbare kist waar kleine waardevolle spullen in kunnen worden opgeborgen, zodat je dit niet mee hoeft te nemen op het water. Ook is er een omkleedtent op locatie beschikbaar.

 

Friday Night SUP data & reserveren:

Friday Night SUP

Vul hieronder je contactgegevens in en selecteer de gewenste vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur.

Friday Night SUP 2024 is op:

  • 10 mei
  • 24 mei
  • 7 juni
  • 21 juni
  • 5 juli
  • 19 juli