SUPpen & Pannenkoeken

SUPpen & Pannenkoeken is ons arrangement in samenwerking met Het Pannenkoekenschip in Zwolle. SUPpen door de stadsgracht van Zwolle en onbeperkt pannenkoeken eten is een fijne combinatie.
Peddel een rondje stadsgracht en beleef Zwolle vanaf het water. Doordat je op de plank staat zie je de kades vanuit een ander perspectief. Wie durft er van jullie door de fontein te peddelen? Droge kleren mee is dan wel handig.
Om het thema compleet te maken hebben we voor de vrijgezel eventueel een piratenkostuum klaarliggen.

Vanaf de stadsgracht is Zwolle nog mooi. Peddel een rondje stadsgracht en beleef Zwolle vanaf het water. Doordat je op de plank staat zie je de kades vanuit een ander perspectief. Wie durft er van jullie door de fontein te peddelen? Droge kleren mee is dan wel handig.
Het pannenkoekenschip ligt in de Thorbeckegracht in Zwolle aan wal, waar jullie een welverdiende maaltijd wacht. Stapels pannenkoeken worden voor jullie geserveerd met spek, kaas en naturel.

Het arrangement is voor iedereen weggelegd. Onze brede planken zijn aangeschaft op starters en bieden voldoende stabiliteit. Staand op een SUP met een lange peddel is een belevenis, die je niet snel vergeet.SUPpen & Pannenkoeken Uiteraard blijft het kanoën een leuk alternatief, welke ook gecombineerd mag worden.

SUPpen & Pannenkoeken is geschikt als bedrijfsfeest, kinderfeestje, familiefeest of klassenfeest.

Informatie SUPpen & Pannenkoeken

Min. deelnemers:
– vanaf 10 t/m 60 personen
Tijdsduur:
– 1,5 uur SUPpen met aansluitend het eten (max 2 uur)
Prijs p.p. :
– € 28,50

Inclusief instructie, verzekering, zwemvesten en onbeperkt eten op basis van max. 2 uur

Online boeken


Locatie ’t Pannenkoekenschip Zwolle

SUPpen & Pannenkoeken

Grotere kaart weergeven

Website: http://www.pannenkoekschipzwolle.nl/


Heb je vragen over dit arrangement of wil je dit arrangement boeken? Klik dan hieronder op boeken.

Boeken