SUPPEN & Nacho’s

SUPPEN & Nacho’s  is een arrangement in samenwerking met Het Stadsstrand. Nacho’s is een fijne combinatie na een rondje Stand Up Paddle door stadsgracht. Vanaf Het stadsstrand verzorgen wij de verhuur in de binnenstad van Zwolle, je start en eindigt het SUPPEN bijna vanaf het terras van Stadsstrand Zwolle.

Laat de schoenen na het SUPPEN maar uit en geniet van de beachvibe en het zand tussen je tenen! stadsstrand verhuur
Heerlijk ontspannen middenin het stadscentrum. Onze SUP boards zijn geschikt voor de beginnende supper, maar we hebben ook boards voor gevorderden! Als je niet beschikt over een stel ‘zeebenen’, dan kun je altijd op je knieën starten.
Stand Up Paddle is een gave belevenis voor elk groepsuitje en uitdagend voor iedereen. Op een Stand Up Paddle board sta je alleen, met behulp van een lange peddel beweeg je jezelf voort en kun je sturen.

Terugkomend op het strand kunnen jullie neerploffen op een van de loungebanken en genieten van de nacho’s met cheddarkaas ,jalapeños, griekse yoghurt & tomatensalsa !

SUPPEN is de leukste manier om Zwolle vanaf het water te ontdekken. Peddel door de oude Thorbeckegracht en langs de Sassenpoort.
Zijn jullie op zoek naar een origineel arrangement, dan is Stand Up Paddle & Nachos zeker wat voor jullie!

Tussen mei en oktober verhuren we onze SUP boards, kano, kajaks en kickbikes vanaf Het Stadsstrand op het Rode torenplein, middenin Zwolle centrum! SUP boards verhuren we al vanaf 2 personen op vrijdag en zaterdagmiddag.

 


Informatie SUPPEN & Nacho’s

Min. deelnemers:
– vanaf 2 personen
Activiteitsduur:
– 1,5 uur suppen met aansluitend nacho’s
Prijs p.p.:
– € 13,50 p.p.

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en kantinstructie.

Ga naar de website van Stadsstrand Zwolle

online boeken

 


Heb je vragen over dit arrangement? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst