Kano, SUP of kickbike & Proeverijplank

Kano, SUP of kickbike & Proeverijplank is een veelzijdig arrangement met Het Stadsstrand. sup, kano of kickbike en pizza proeverijplankWij verhuren vanaf deze locatie SUPs, kano’s en kickbikes middenin het stadscentrum van Zwolle.

Kiezen jullie voor een  canadeese kano (3 persoons) of SUP, dan peddelen jullie een rondje stadsgracht. Via de Thorbeckegracht, het Ter Pelkwijkpark, de Pepersbus en de Sassenpoort komen jullie weer terug op Het Rode torenplein en Het Stadsstrand.
Met de kickbikes navigeren jullie met behulp een fototocht door de smalle steegjes en langs bezienswaardigheden in het stadscentrum. De steproute is 7 km en start ook op Het Rode torenplein en Het Stadsstrand.

Op het Stadsstrand kun je lekker bijkomen van de activiteit en neerploffen op een van de loungebanken. Kickbike fototochtGeniet van deze relaxte plek middenin de stad! Het Stadsstrand serveert hier een aantal verschillende gerechten van hun menukaart vanaf de Big Green Egg, met dagverse friet & mayo en krijg je een salade met gegrilde groentes.

 


Informatie Kano, SUP of kickbike & Proeverijplank

Min. deelnemers:
– vanaf 4 personen
Activiteitsduur:
– 1,5 uur kanoen, SUPPEN of kickbiken met aansluitend een Proeverijplank
Prijs p.p.:
– €  34,50 p.p.

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en kantinstructie.

Ga naar de website van Stadsstrand Zwolle

 

online boeken


Heb je vragen over dit arrangement? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst