SUP & Beach bites

Breek de dag en boek SUP & Beach bites! Laat de schoenen na het SUPPEN maar uit en geniet van het zand tussen je tenen.suppen ZwolleHeerlijk ontspannen middenin het stadscentrum. Wij verhuren vanaf Het Stadstrand SUP boards, kano’s en kickbikes, middenin het stadscentrum van Zwolle!

Kiezen jullie voor een Stand Up Paddle board of een kano? Peddel een rondje stadsgracht, via de Thorbeckegracht, het Ter Pelkwijkpark, de Pepersbus en de Sassenpoort komen jullie weer terug op Het Rode torenplein en Het Stadsstrand.

Op het Stadsstrand kun je lekker bijkomen van de activiteit en neerploffen op een van de loungebanken. Geniet van deze relaxte plek middenin de stad! Geniet hier van een assortiment van bitterballen, shrimp, kaasstengels & crispy chicken bites. 2 Hapjes per persoon.

SUPPEN is de leukste manier om Zwolle vanaf het water te ontdekken! Zijn jullie op zoek naar een origineel arrangement, dan is SUP & Beach bites zeker wat voor jullie!

 


Informatie SUP & Beach bites

sup & beach bites

Min. deelnemers:
– vanaf 4 personen
Activiteitsduur:
– 1,5 uur suppen met aansluitend de Beach bites
Prijs p.p.:
– € 14,00 p.p.

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en kantinstructie.

Ga naar de website van Stadsstrand Zwolle

online boeken

 

 


Heb je vragen over dit arrangement? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst