Boogschieten & Wijthmens twaalfuurtje

Boogschieten & Wijthmens twaalfuurtje is een arrangement die we in samenwerking met Restaurant De Mol verzorgen op locatie. Buitensport Zwolle werkt graag op locatie om het bedrijfsuitje, feest of groepsuitje aan te vullen met één of meerdere activiteiten.bedrijfsuitje zwolle

Bij Restaurant De Mol worden jullie ontvangen met een 2 kopjes koffie of thee en een lekkere koek naar keuze. Als iedereen gearriveerd is, komt een instructeur van Buitensport Zwolle jullie ophalen voor het boogschieten buiten.
Boogschieten is een activiteit waarbij veel techniek komt kijken, het gebeurt dan ook maar zelden dat iedereen direct raak schiet. Wie van jullie ontwikkelt zich na de instructie als een echte scherpschutter?
We hebben verschillende schietdoelen zoals blazoenen, wildposters en ballonnen. Genoeg om jullie uit te dagen en om het uitje tot een succes te maken.
Het verbeteren van de houding en het bepalen van het dominante oog zorgt ervoor dat iedereen uiteindelijk het blazoen gaat raken.

1, 5 uur boogschieten maakt je hongerig en daarom zijn jullie na de activiteit weer welkom bij Restaurant de Mol voor het Wijthmens twaalfuurtje.

Het Wijthmens twaalfuurtje bestaat uit:
– Kop soep naar keuze
– Kleine uitsmijter met ham en kaas
– Broodje kroket
– Bol rundvleessalade en zoetzuur

Informatie Boogschieten & Wijthmens twaalfuurtje:

Min. deelnemers:
– Min. 12 personen
Tijdsduur:
– 1,5 uur met aansluitend het Wijthems twaalfuurtje
Prijs p.p. :
– € 19,75

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Online boeken

Ga hier naar de website van Restaurant De Mol


Heb je vragen over dit arrangement? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst