Wie is de Mol

Wie de Mol is een avontuurlijk uitje bij Buitensport Zwolle welke in teams gespeeld wordt.  Een leuk idee als je op zoek bent naar een spannend groepsuitje vol actie en hilariteit!

Teams moeten zoveel mogelijk munten verdienen met het uitvoeren van Bedrijfsuitje Zwolleverschillende spelen die in de omgeving staan opgebouwd. Bij elk spel is er de mogelijkheid om de kas te spekken, maar wordt het spel niet goed gespeeld dan moet er misschien wel betaald worden!

Teams worden vooraf ingedeeld en kunnen een strategie doorspreken. Net als het tv-programma “Wie is de Mol” krijgen de teams ook een mol in hun midden.
De mol is stiekem lid van het andere team. Wees dus op je hoede! Samenwerking is bij de spelen een vereiste, maar let goed op met wie! De mol doet er alles aan om het spel te saboteren en niet ontdekt te worden.

Centraal staat er een magneetspel klaar, waarbij er gehengeld kan worden naar de verschillende spelen. Hier komt elk team zijn spelkaart inwisselen voor een nieuwe uitdaging. Bij elk spel is een spelleider aanwezig die instructie en spelregels geeft en toeziet op een juiste uitvoering.

Blaaspijp Mastermind, Reuze Jenga, Torens van Hanoï, Morse Seinen en het Cijfer Wie is de MolSudoku zijn spelonderdelen die jullie in het uitje kunnen verwachten. Deze spellen zijn zo opgezet dat de Mol veel ruimte heeft om te saboteren en een ander team op voorsprong kan helpen.
De verdenkingen in teams gaan snel alle kanten op, is die onhandige actie van je collega, vriend(in) of familielid nu bewust of werd er per ongeluk een fout gemaakt?
We sluiten af met een eindspel en natuurlijk mag gestemd worden, zodat jullie extra munten kunnen verdienen met het ontmaskeren van de mol.

Wie is de Mol is een buitenactiviteit op een prachtige locatie in
Zwolle. De groepsspelen zijn voor iedereen mogelijk en daardoor een leuk activiteit voor een bedrijfsuitje, personeelsdag, een actief  vrienden uitje, familie activiteit of vrijgezellenfeest!

 


INFORMATIE WIE IS DE MOLWie is de Mol

Min. deelnemers:
– Min. 12 personen
Tijdsduur:
– 2,5 uur
Prijs p.p.:
– €24,00
Prijzen zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en instructie.

Online boeken

 


Heb je vragen over deze activiteit of wil je de activiteit boeken? Klik dan hieronder op boeken.

Boeken