Survival Expeditie

Survival Expeditie is een avontuurlijk uitje van Buitensport Zwolle. Vind jij het tv-programma van Expeditie Robinson helemaal te gek?! survival expeditieWaan jezelf even op het subtropische eiland en neem het op tegen het andere kamp!
Survival Expeditie bestaat uit 4 competitieve proeven waarin de 2 kampen tegen elkaar strijden. Catamaran bouwen, boogschieten, landje veroveren en touwtje branden komen onderweg op jullie pad. Het winnende kamp ontvangt het overlevingspunt.

Bezitten jullie de juiste survival skills? Een beetje kennis op het gebied van knopen leggen, vuur maken en jagen kan zeker van pas komen!
We beginnen de Survival Expeditie bij onze blokhut aan de Agnietenplas, waar wij de groep opdelen in twee of meerdere teams/ kampen. Het is een afwisselende activiteit met verschillende uitdagende proeven die zijn verspreid rondom de Agnietenplas in Zwolle.
Welk kamp heeft de betere survivallaars en behaalt onderweg de meeste overlevingspunten?kinderfeestje survival

Survival Expeditie is toegankelijk voor kinderen van 8 jaar en ouder. Bij een kinderfeestje is er onderweg een drinkpost meegenomen. In samenwerking met Restaurant Zomers bieden we dit uitje ook als arrangement aan met een lekkere afsluiter!

Bekijk het arrangement Survival Expeditie & Kindermenu hier, in samenwerking met Restaurant Zomers.

Bedrijfsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest aan het organiseren? Bij volwassenen leggen we “de lat” hoger en de proeven worden aangepast op volwassen niveau.

Douchen en omkleden is op onze locatie aan de Agnietenplas mogelijk.


INFORMATIE SURVIVAL EXPEDITIESurvival Expeditie

Min. deelnemers:
– Min. 8 personen
Tijdsduur:
– 2 uur
Prijs p.p.:
– €15,00

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

ONLINE BOEKEN


Heb je vragen over deze activiteit? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst