Survival Expeditie

Survival Expeditie is een avontuurlijk uitje van Buitensport Zwolle. Vind jij het tv-
programma van “Expeditie Robinson” helemaal te gek?!
Waan jezelf even op een eiland en neem het op tegen het andere kamp!
Het groepsuitje bestaat uit 4 proeven, waarbij jullie in de 2 kampen tegen elkaar strijden. Neem het tegen elkaar op tijdens vlot bouwen, boogschieten, landje veroveren en touwtje branden. Het winnende kamp ontvangt het overlevingspunt van de proef.

Bezitten jullie de juiste skills? Een beetje kennis op het gebied van knopen leggen, primitief vuur maken en jagen kan zeker van pas komen, omdat er vaak gewerkt moet worden met primitieve middelen om het doel te behalen.
We beginnen de route van proeven bij onze blokhut aan de Agnietenplas, waar wij de groep opdelen in twee of meerdere kampen. Het is een afwisselende activiteit met verschillende uitdagende proeven die zijn verspreid om en op de Agnietenplas in Zwolle.  Welk kamp heeft de betere avonturiers en behaalt onderweg de meeste punten?
Vergeet geen droge kleding mee te nemen , want je kan nat worden tijdens de vlotbouw proeve

kinderfeestje survival

Survival Expeditie is toegankelijk voor kinderen van 8 jaar en ouder. Bij een kinderfeestje is er onderweg een drinkpost meegenomen.

Bedrijfsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest aan het organiseren? Bij volwassenen leggen we “de lat” hoger door de proeven aan  te passen op volwassen niveau.

Douchen en omkleden is op onze locatie aan de Agnietenplas mogelijk.


INFORMATIE SURVIVAL EXPEDITIESurvival Expeditie

Min. deelnemers:
– Min. 8 personen
Tijdsduur:
– 2 uur
Prijs p.p.:
– €15,00

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

ONLINE BOEKEN


Heb je vragen over deze activiteit? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst