Stand Up Paddle

SUPPEN (afkorting voor Stand Up Paddle) is echt voor  iedereen weggelegd, onze brede planken geven veel stabiliteit. Als je niet beschikt over een stel ‘zeebenen’, dan kun je altijd op je knieën starten.
Stand Up Paddle is een gave belevenis voor elk groepsuitje en uitdagend voor iedereen. Op een Stand Up Paddle board sta je alleen, met behulp van een lange peddel beweeg je jezelf voort en kun je sturen.
SUPPEN is de leukste manier om Zwolle vanaf het water te ontdekken. Peddel door de oude Thorbeckegracht en langs de Sassenpoort. Op een warme dag kun je onder de fontein in de stadsgracht lekker afkoelen of een ijsje scoren bij Ijssalon Salute. Het korte rondje door de stadsgracht duurt zo’n 1,5 uur, de lange ronde duurt 2 uur.

Zijn jullie op zoek naar een origineel uitje, dan is Stand Up Paddle zeker wat voor jullie! We verhuren onze SUP boards al vanaf 8 personen. Tussen mei en oktober verhuren we onze SUP boards vanaf Het Stadsstrand op het Rode torenplein, middenin Zwolle centrum!

SUPPEN op de Agnietenplas op onze hoofdlocatie is ook mogelijk. Na de instructie en gewenning aan het board kunnen jullie vanaf hier De Vecht op peddelen voor een mooie natuurroute. De Agnietenplas is een goede keuze  wanneer je opzoek bent naar een Stand Up Paddle kinderfeestjes onder de 12 jaar.
suppen agnietenplas

SUP board huur op een locatie elders is ook mogelijk, we beschikken over een SUP trailer. Vraag gerust naar een offerte.

Graag adviseren wij in een mooie SUP route of horen we waar de voorkeur naar uit gaat. Indien gewenst hebben we waterdichte zakken en reddingsvesten voor jullie klaarliggen.SUP

We organiseren in de zomer vaak Friday Night SUP. Voor € 9,00 kun je al deelnemen aan deze peddeltocht door de stadsgracht van Zwolle. Hier vind je de aankomende Friday Night SUP.

Klik hier voor ons arrangement in samenwerkingStand up paddle met ’t Pannenkoekenschip

Informatie Stand Up Paddle

Min. deelnemers:
– 8 personen
– Op vrijdag van 16:00 tot 19:00 en zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur is ook losse verhuur mogelijk vanaf Het Stadsstrand (mei tot half september).
Tijdsduur: 
– 1,5 uur / 2 uur
Prijs p.p. (incl. instructie):
– € 11,00 / € 14,00

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en instructie.

online boeken

suppen zwolle

 


Heb je vragen over deze activiteit? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst