SUP yoga uitje

Het SUP yoga uitje is een heerlijk relaxt uitje op het water. Sup yoga zwolleAls het evenwicht bewaren op de SUP boards mee blijkt te vallen, kan er zeker ontspannen worden tijdens deze buiten yoga. De natuur, het water en weersinvloeden om je heen zorgen voor unieke yoga ervaring.
De afkorting SUP staat voor Stand Up Paddle en deze yoga activiteit zal dan ook grotendeels drijvend op een SUP board worden uitgevoerd.

Entertainment speelt bij het SUP yoga uitje een grotere rol en het aanbod in houdingen zal worden afgestemd op de doelgroep.
Ervaring met Stand Up Paddle of yoga is dan ook niet nodig.SUP yoga uitje

Het SUP yoga uitje wordt aangeboden door een ervaren yoga trainster op de natuurrijke Agnietenplas naast de blokhut van Buitensport Zwolle.
Het SUP yoga uitje begint met het wennen aan het staan, zitten en de peddeltechnieken op een SUP board. Wanneer iedereen de basis beheerst, kan de yoga toegevoegd worden.
De trainster zal op relaxte manier verschillende houdingen voordoen en met jullie uitvoeren. Van eenvoudig naar meer moeilijkere poses, waarbij ontspanning,sfeer en plezier altijd voorop staan!

In de zomer bieden we SUP yoga ook aan voor individuen. Bekijk en/of meld je hier aan voor een SUP yoga les.

 


Informatie SUP yoga

Min. deelnemers:
– 6 personen
Tijdsduur:
– 1,5 uur
Prijzen:
–  €22,00 p.p.

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Online boeken

 

 


Heb je vragen over deze activiteit? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst