Kickbike fototocht

De kickbike fototocht is een uitje waarbij jullie al steppend erop uittrekken. Met behulp van de fototocht navigeren jullie over de route.  Kickbiken is een lekker actief uitje en je zult verbaasd zijn over de snelheid waarmee je jezelf voortbeweegt. Met onze kickbikes cruize je gemakkelijk over verharde dijkpaden langs De Vecht of door de binnenstad.

Steppen oubollig? Niet met onze kickbikes!

Kiezen jullie voor de Kickbike fototocht vanaf onze blokhut aan de Agnietenplas, dan puzzelen jullie 7 km over een mooie natuurroute. Onderweg komen jullie langs Theeschenkerij-en zorgboerderij Langeholte waar jullie kunnen bijkomen.
De route is deels uitgezet door een Natura 2000 gebieden en het kan maar zo voorkomen dat jullie worden opgehouden door een kudde koeien of schapen.
Voor de durfal is de Westerveldse berg opgenomen in de Kickbike fototocht. Voor degene die de moeite neemt om de berg op te steppen, wacht een mooie afdaling aan de andere kant.
Deze fototocht start op onze hoofdlocatie en is een gevarieerde route, met mogelijkheden om deze onderweg in te korten of uit te breiden.

Kickbiken door de oude binnenstad van Zwolle is ook mogelijk. Voor de stadsroute hebben we ook een fototocht gemaakt die jullie langs alle bezienswaardigheden in het oude stadscentrum brengt.
De kickbiketocht start in hartje centrum op het Rode Torenplein, via smalle steegjes en veel stadsgroen leidt de route jullie langs De Peperbus, De Fundatie, Sassenpoort, Kerkbrugje, De stadsmuur en De Librije.
Zijn jullie het steppen even zat, dan zijn er genoeg terrasjes of plof neer in één van de stadsparken langs de stadsgracht.

Tip: De kickbike tocht vanaf onze blokhut kan ook mooi gecombineerd worden met een kano afvaart over De Vecht terug naar de Agnietenplas!

kickbiken steppenInformatie Kickbike fototocht

Min. deelnemers:
– 6 personen
–  Op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur is losse verhuur mogelijk vanaf Het Stadstrand(juni tot eind september).
Tijdsduur:
– 1,5 uur
Prijs p.p.:
– € 11,00

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en instructie.

online boeken


Heb je vragen over deze activiteit? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst