Kickbike fototocht

De kickbike fototocht is een uitje waarbij jullie al steppend erop uittrekken. Met behulp van de fototocht navigeren jullie over de route.  Kickbiken is een lekker actief uitje en je zult verbaasd zijn over de snelheid waarmee je jezelf voortbeweegt.

Steppen oubollig? Niet met onze kickbikes! Hiermee cruize je gemakkelijk  door de binnenstad van Zwolle. De stadsroute is een fototocht die jullie langs alle bezienswaardigheden in het oude stadscentrum brengt.
De kickbiketocht start in hartje centrum op het Rode Torenplein, via smalle steegjes en veel stadsgroen leidt de route jullie langs De Peperbus, De Fundatie, Sassenpoort, Kerkbrugje, De stadsmuur en De Librije.
Zijn jullie het steppen even zat? Las dan een pauze op een van de terrasjes of plof neer in een stadspark langs de stadsgracht.

Tip: De kickbike tocht kan gecombineerd worden met een kano afvaart over het Almeloos kanaal terug richting het centrum van Zwolle.

kickbiken steppenInformatie Kickbike fototocht

Min. deelnemers:
– 8 personen
–  Op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur is losse verhuur mogelijk vanaf Het Stadstrand(juni tot eind september).
Tijdsduur:
– 1,5 uur
Prijs p.p.:
– € 11,00

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en instructie.

online boeken


Heb je vragen over deze activiteit of wil je de activiteit boeken? Klik dan hieronder op boeken.

Boeken