Kano varen

In de omgeving van Zwolle hebben wij mooie routes om te kano kanoenvaren. Of je nu wilt ronddobberen op de stadsgracht om te genieten van Zwolle of op zoek bent naar een avontuurlijke afvaart op de rivier De Vecht, Buitensport Zwolle heeft meerdere in- en uitstapmogelijkheden om te kanoën.
De recreatieplassen in Zwolle zijn leuker voor kinderfeestjes, zodat ze naast het kano varen lekker kunnen ravotten in het ondiepe water. Doordat onze kano’s een kielvormige bodem hebben, peddel je gemakkelijk rechtuit en liggen de kano’s stabiel in het water.

We verhuren de kano’s vanaf de Agnietenplas en in de stadsgracht van Zwolle.Bij kano huur adviseren we je graag over een mooie vaarroute in Zwolle. We kunnen ook waterdichte zakken bieden.  Indien gewenst nemen we reddingsvesten mee.

Tip: De activiteit kan ook uitgebreid worden door te gaan kickbiken met een kano afvaart over De Vecht of wat dacht je van ons arrangement Kano picknick

Informatie Kano varen in Zwolle

Min. deelnemers:
– 2 personen
– Op vrijdag, zaterdag en zondag staan we van 13:00 tot 17:00 uur  op Het Stadstrand (juni tot eind september) met losse verhuur.
– Boven de 8 personen kun je op welk gewenst moment reserveren doordeweeks. Laat het ons dan weten via het contactformulier.
Tijdsduur:Kano varen
– 1,5 uur
Prijs p.p.:
– € 7,00 Agnietenplas / Het Stadsstrand Zwolle
Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en instructie.

Online boeken


Heb je vragen over deze activiteit? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst