Kano puzzeltocht

Bij Buitensport Zwolle kun je in het stadscentrum kano’s huren. kano varenPeddel vanaf het Rode torenplein door de gracht en bekijk de stad vanaf het water. De stadsgracht van Zwolle is prachtig groen en je komt veel bezienswaardigheden van de stad tegen. We hebben open canadeese kano’s, geschikt voor 3 personen.
Voor de echte doorzetters kunnen we jullie zelfs een 30 kilometer lang rondje Zwolle over de Vecht aanbieden met de kano van 4 uur.

Vanaf  mei tot en met eind september kunt u een kano huren bij Buitensport Zwolle vanaf Blue Bayou, het Stadsstrand van Zwolle. Als u ervoor kiest om hier een kano te gaan huren dan bieden wij u de kano puzzeltocht aan.
Deze tocht gaat door de stadsgracht en bestaat uit 8 vragen die gescand moeten worden doormiddel van een QR code. Weten jullie de goede antwoorden te vinden tijdens het peddelen? We bieden waterdichte zakken aan en indien gewenst hebben we op locatie reddingsvesten liggen.

Tip: De activiteit kan ook uitgebreid worden door te gaan kickbiken met een kano afvaart over De Vecht of wat dacht je van ons arrangement Kano picknick

 

Informatie Kano varen in Zwolle

Min. deelnemers:
– 2 personen
– Op vrijdag, zaterdag en zondag staan we van 13:00 tot 17:00 uur  op Het Stadstrand (juni tot eind september) met losse verhuur.
Tijdsduur:Kano varen
– 1,5 uur
Prijs p.p.:
– € 7,00 Het Stadsstrand Zwolle
Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en instructie.

Online boeken


Heb je vragen over deze activiteit of wil je de activiteit boeken? Klik dan hieronder op boeken.

Boeken