Kano puzzeltocht

Bij Buitensport Zwolle kun je op twee locaties kano’s huren. kano varenAls u er voor kiest om bij de Agnietenplas een kano te huren kunt u er voor kiezen om lekker rond te dobberen op de plas, maar ook kunnen we jullie een mooie kano toch aan bieden op de Vecht. Voor de echte doorzetters kunnen we jullie zelfs een 30 kilometer lang rondje Zwolle over de Vecht aanbieden met de kano.

Vanaf  mei tot en met eind september kunt u een kano huren bij het Stadsstrand. Als u er voor kiest om hier een kano te gaan huren dan bieden wij u de kano puzzeltocht aan. Deze tocht gaat door de stadsgracht en bestaat uit 8 vragen die gescand moeten worden doormiddel van een QR code. Weten jullie de goede antwoorden te vinden? We bieden waterdichte zakken aan en indien gewenst nemen we reddingsvesten mee.

Tip: De activiteit kan ook uitgebreid worden door te gaan kickbiken met een kano afvaart over De Vecht of wat dacht je van ons arrangement Kano picknick

 

Informatie Kano varen in Zwolle

Min. deelnemers:
– 2 personen
– Op vrijdag, zaterdag en zondag staan we van 13:00 tot 17:00 uur  op Het Stadstrand (juni tot eind september) met losse verhuur.
– Boven de 8 personen kun je op welk gewenst moment reserveren doordeweeks. Laat het ons dan weten via het contactformulier.
Tijdsduur:Kano varen
– 1,5 uur
Prijs p.p.:
– € 7,00 Agnietenplas / Het Stadsstrand Zwolle
Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en instructie.

Online boeken


Heb je vragen over deze activiteit? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst