Kajakken

We verhuren een 1 persoons kajaks met spatzeil. Kajakken kan geboekt worden vanaf Blue Bayou – Stadsstrand in hartje centrum.

kajak zwolleIn een Kajak zit je alleen en peddel je met een dubbelbladspeddel. Door de zithouding, stabiliteit van de kajak en bootvorm is het een snelle manier van verplaatsing over het water.
Peddel door de oude Thorbeckegracht en langs de Sassenpoort. Op een warme dag kun je onder de fontein in de stadsgracht lekker afkoelen of een ijsje scoren bij Ijssalon Salute. In zo’n 1,5 uur peddel je de hele stadsgracht van Zwolle gemakkelijk af.

Toe aan wat meer uitdaging? Je kunt onze kajak voor een dagdeel huren om een rondje Zwolle te peddelen. Dit is een lange kajaktocht voor van 4 uur  en 18 km. Vertrekkend vanaf Het Stadsstrand, vaar je dan via de Thorbeckgracht en via de Nieuwe Vecht, naar de Agnietenplas, door naar Het Zwarte water terug stadscentrum.

Zijn jullie op zoek naar een uitje op het water, dan is Kajakken misschien wat voor jullie! Tussen mei en half september verhuren we ook onze SUP boards 3 persoon canadeese kano’s vanaf Blue Bayou op het Rode torenplein. Een combinatie tussen SUPPEN, kano- en /of kajak varen is dan ook goed mogelijk.

Informatie Kajakken in Zwolle

Min. deelnemers:kajakken
– 1 personen
– Op vrijdag, zaterdag en zondag staan we van 13:00 tot 17:00 uur  op Het Stadstrand (mei tot eind september) met losse verhuur.
Tijdsduur:
– 1,5 uur
Prijs p.p.:
– € 11,00
Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en instructie.

Online boeken


Heb je vragen over deze activiteit of wil je de activiteit boeken? Klik dan hieronder op boeken.

Boeken