Kajakken

We verhuren een 1 persoons kajaks met spatzeil. Kajakken kan geboekt worden op de Agnietenplas of vanaf onze locatie op Het Stadsstrand in hartje centrum.

kajak zwolleIn een Kajak zit je alleen en peddel je met een dubbelbladspeddel. Door de zithouding, stabiliteit van de kajak en bootvorm is het een snelle manier van verplaatsing over het water.
Peddel door de oude Thorbeckegracht en langs de Sassenpoort. Op een warme dag kun je onder de fontein in de stadsgracht lekker afkoelen of een ijsje scoren bij Ijssalon Salute. In zo’n 1,5 uur peddel je de hele stadsgracht van Zwolle gemakkelijk af. Op onze hoofdlocatie aan de Agnietenplas is de Vecht te bereiken, hier kun je een mooie natuurroute varen.

Toe aan wat meer uitdaging? Je kunt onze kajak voor een dagdeel huren om een rondje Zwolle te peddelen. Dit is een lange kajaktocht voor van 4 uur  en 18 km. Vertrekkend vanaf onze blokhut, vaar je dan via de Agnietenplas naar De Vecht, door Het Zwarte water, door de Thorbeckgracht en via de Nieuwe Vecht terug naar De Vecht waar je met de stroom mee weer richting De Agnietenplas peddelt.

Zijn jullie op zoek naar een uitje op het water, dan is Kajakken misschien wat voor jullie! Tussen mei en half september verhuren we ook onze SUP boards en 3 persoon canadeese kano’s vanaf Het Stadsstrand op het Rode torenplein. Een combinatie tussen SUPPEN, kano- en /of kajak varen is dan ook goed mogelijk.

Informatie Kajakken in Zwolle

Min. deelnemers:kajakken
– 1 personen
– Op vrijdag, zaterdag en zondag staan we van 13:00 tot 17:00 uur  op Het Stadstrand (juni tot eind september) met losse verhuur.
Tijdsduur:
– 1,5 uur
Prijs p.p.:
– € 11,00 Agnietenplas / Het Stadsstrand Zwolle
Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en instructie.

Online boeken


Heb je vragen over deze activiteit? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst