Hoge Bi fietsen

Ga even terug in de tijd met onze Hoge Bi fietsen! Een superleuk groepsuitje om de stad of omgeving te verkennen op een originele manier.
Maak een Hoge Bi fietstocht door de oude binnenstad van Zwolle. In stijl met lange jassen en hoge hoeden gaan jullie op pad. Maar eerst even oefenen, hoe je nu precies op het zadel komt van de Hoge Bi.
Vooraf zal een instructeur jullie de werking van deze oude fiets uitleggen. Wanneer iedereen het op- en afstappen beheerst kunnen jullie van de omgeving genieten en starten aan de uitgezette tocht door de stad of natuur.
Omdat je hoger zit dan op een normale fiets heb je een mooi uitzicht over de omgeving. Bekijks zullen jullie zeker trekken tijdens de fietstocht!

Is de Hoge Bi fiets voor een collega, vriend(in) of familielid toch te hoog? dan hebben we een gewone fiets klaarstaan. Voor het Hoge Bi fietsen geldt een minimum leeftijd van 12 jaar.

Tip: Bekijk ook ons arrangement Hoge Bi & Picknick.


INFORMATIE HOGE BI FIETSENfietsen verhuur zwolle

Min. deelnemers:
– 8 personen
– Op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur is ook losse verhuur mogelijk vanaf Het Stadstrand (juni tot eind september).
Tijdsduur:
– 1,5 uur
Prijs p.p.:
– € 12,50
Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en instructie!

 

online boeken


Heb je vragen over deze activiteit of wil je de activiteit boeken? Klik dan hieronder op boeken. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten en arrangementen door op prijslijst te klikken.

Boeken Prijslijst