GPS adventure

GPS adventure is het ideale groepsuitje in de buitenlucht. Tijdens GPS adventure strijden kleine teams van 4 a 6 personen tegen elkaar in spelopdrachten van 20 minuten.
De spelen zijn lekker competatief en een goede samenwerking in het team is een vereiste. De spelen worden centraal gespeeld en elk spel kent weer een andere team tegenstander. Elk spel wordt begeleid door een instructeur.
Na elk spel volgt een zoekopdracht die jullie met behulp van een GPS moeten zoeken in de omgeving. Met elk zoekopdracht en het goede antwoord kom je dichterbij het ontcijferen van het codeslot waarmee het eindspel op slot zit.
Bij het boeken van dit groepsuitje kunnen 6 spelen gekozen worden uit onderstaand overzicht, voor een 2,5 uur durende GPS adventure.  Geef de spelvoorkeur aan ons door via onze boekingsformulier of vraag
ons om advies.


Gootje-gootje:gps adventure

Krijg zoveel mogelijk water naar de overkant, met behulp van korte gootjes. Er wordt weinig gemorst bij teams met een duidelijke taakverdeling en communicatie.

Balans bal:
Op een schotel ligt een bal, welke met behulp van de juiste verdeling aan de touwtjes kan worden opgetild. Tactiek en samenwerking moeten ervoor zorgen dat de bal niet valt tijdens het afleggen van het parcours.

Wandelende A:
1 teamlid gaat binnenin de A constructie staan. De anderen houden de A-constructie overeind gps adventure
met behulp van touwen. Door het aantrekken en laten vieren van de touwen kan de A “wandelen”. Goed communiceren leidt je team naar de winst.

Kano touwtrekken:
Vergeet je zwembroek of bikini niet. Tijdens kano touwtrekken draait het om pure peddelkracht! (bij slecht weer passen we dit spel aan)

Spinnenweb:
Elk gat in het spinnenweb mag maar eenmaal gebruikt worden en het web mag niet worden aangeraakt. Wordt er direct door de gaten gesprongen of is er beraad na de instructie? Alleen een doordacht plan van aanpak zorgt dat het hele team overkomt.

Boogschieten:
Na het proefschieten en nemen de teams het tegen elkaar op. Welk team schiet de meeste pijlen in hety blazoen!

Bouwplan:familie uitje
Knoop met palen en touwen een stevige constructie. Wordt er van elkaar geleerd of is het een individuele opdracht? Na het bouwen moeten alle voeten van de grond!

3D kubus:
Zeven puzzelstukken liggen klaar. Het eerste team die er een kubus van weet te maken wint het spel. Is iedereen betrokken en wordt er hardop nagedacht over de oplossing?

Bamboestieken:
Knoop met bamboestokken en elastiek het hoogste bouwwerk. Verzin en doorspreek één bouwstijl. Een goede taakverdeling zorgt vervolgens voor tijdwinst en de hoogste bamboetoren!

Brancard race:bedrijfsuitje zwolle
Met een brandcare moet een parcours afgelegd worden. Alleen de brancard-dragers hebben een groot handicap… ze zijn geblinddoekt en moeten vertrouwen op de patiënt.

Knock-out:
De bokshandschoenen van 60 cm maken het boksen niet makkelijker, maar de kans dat je wat raakt stijgt wel! In een grote boksring nemen teamleden het tegen elkaar op met grote bokshandschoenen, een soort kussengevecht voor volwassenen.

Het Ravijn:
Met maar een paar hulpmiddelen moet het hele team de oversteek maken over “Het Ravijn” van 15 meter.
1 verkeerde stap het hele team moet opnieuw beginnen aan de oversteek.
bedrijfsuitje
Bekijk hier ons uitgewerkte GPS adventure arrangement met Uitspanning Het Engelse Werk in Zwolle.

Informatie GPS adventure

Min. deelnemers:
– 8 deelnemers
Tijdsduur:
– 2,5 uur
Prijs p.p.:
– 21,00 (onder de 8 jaar gratis)
Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

IN VERBAND MET DE GENOMEN CORONA MAATREGELEN BIEDEN WE DEZE ACTIVITEIT TIJDELIJK NIET AAN. EXCUUS VOOR HET ONGEMAK.

 


Heb je vragen over deze activiteit? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst