GPS adventure

Op zoek naar een teambuildingsactiviteit, waarin iedereen mee kan doen en zich vermaakt? GPS adventure is het ideale groeps- en/of bedrijfsuitje in de buitenlucht. Tijdens GPS adventure strijden kleine teams van 4 a 6 personen tegen elkaar in spelopdrachten van 15 minuten.
Veel spellen zijn gericht op teambuilding en hierbij is goede samenwerking in het team een vereiste. De spelen worden centraal gespeeld en elk spel kent weer een andere tegenstander.
Na elk spel volgt een zoekopdracht die jullie met behulp van een GPS moeten zoeken in de omgeving.

Met elk zoekopdracht en het goede antwoord kom je dichterbij het ontcijferen van het codeslot waarmee het eindspel op slot zit. Bij het boeken van dit groeps- / bedrijfsuitje kunnen 5 spelen gekozen worden uit onderstaand overzicht, voor een 2,5 uur durende GPS adventure.  Geef de spelvoorkeur aan ons door via onze boekingsformulier of vraag ons om advies.


Gootje-gootje:gps adventure

Krijg zoveel mogelijk water naar de overkant, met behulp van korte gootjes. Er wordt weinig gemorst bij teams met een duidelijke taakverdeling en communicatie.

Balans bal:
Op een schotel ligt een bal, welke met behulp van de juiste verdeling aan de touwtjes kan worden opgetild. Tactiek en samenwerking moeten ervoor zorgen dat de bal niet valt tijdens het afleggen van het parcours.

Wandelende A:
1 teamlid gaat binnenin de A constructie staan. De anderen houden de A-constructie overeind gps adventure
met behulp van touwen. Door het aantrekken en laten vieren van de touwen kan de A “wandelen”.
Goed communiceren leidt je team naar de winst.

Spinnenweb:
Elk gat in het spinnenweb mag maar eenmaal gebruikt worden en het web mag niet worden aangeraakt. Wordt er direct door de gaten gesprongen of is er beraad na de instructie? Alleen een doordacht plan van aanpak zorgt dat het hele team overkomt.

Electric fence:
Iedereen moet over het “Electric fence” heen. Enkel een paal dient als hulpmiddel. Zet je teamleden in hun
kracht en werk samen om efficiënt en snel het doel te bereiken.

Bouwplan:familie uitje
Knoop met palen en touwen een stevige constructie. Wordt er van elkaar geleerd of is het een individuele opdracht? Na het bouwen moeten alle voeten van de grond!

3D kubus:
Zeven puzzelstukken liggen klaar. Het eerste team die er een kubus van weet te maken wint het spel. Is iedereen betrokken en wordt er hardop nagedacht over de oplossing?

Bamboestieken:
Knoop met bamboestokken en elastiek het hoogste bouwwerk. Verzin en doorspreek één bouwstijl. Een goede taakverdeling zorgt vervolgens voor tijdwinst en de hoogste bamboetoren!

Brancard race:bedrijfsuitje zwolle
Met een brandcare moet een parcours afgelegd worden. Alleen de brancard-dragers hebben een groot handicap… ze zijn geblinddoekt en moeten vertrouwen op de patiënt.

Het Ravijn:
Met maar een paar hulpmiddelen moet het hele team de oversteek maken over “Het Ravijn” van 15 meter.
1 verkeerde stap het hele team moet opnieuw beginnen aan de oversteek.

In samenwerking met Restaurant de Agnietenberg of Zomersbedrijfsuitje kunnen we ook een welkomstdrankje, diner of BBQ aanbieden. Graag stellen we een passende offerte samen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje waarin teambuilding gewenst is.
Bekijk hier ons uitgewerkte GPS adventure arrangement met Uitspanning Het Engelse Werk in Zwolle.

Informatie GPS adventure

Min. deelnemers:
– 10 deelnemers
Tijdsduur:
– 2,5 uur
Prijs p.p.:
– 21,00 (onder de 8 jaar gratis)

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Online boekenHeb je vragen over deze activiteit? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst