Dropping in the Wild

Dropping in the Wild is:Dropping Zwolle

 • Een geblinddoekte dropping
 • De locatie is onbekend
 • Een lichamelijk en fysieke uitdaging
 • Oriënteren en navigeren d.m.v. kaart, kompas en GPS
 • Verschillende posten

Een dropping is een tocht waarvan de deelnemers niet weten waar ze gedropt worden en/of starten. In Dropping in the Wild keren de deelnemers via etappes en posten terug. Door middel van kaartnavigatie, GPS, kompas en zoekopdrachten leidt de dropping jullie door bossen en langs velden. Van de ene post naar de andere.
Op alle posten wacht een opdracht voordat jullie verder mogen.  Verschillende outdoor activiteiten komen op jullie pad tijdens de tocht terug.
Het verzamel- en eindpunt van Dropping in the Wild is op de parkeerplaats van de Agnietenplas, vanaf hier worden jullie geblinddoekt naar de dropzone gebracht.

De dropping is tevens een goede teambuildingsactiviteit waarbij uitdaging, samenwerking, prestatie en vermoeidheid komen kijken. Bij boeking ontvangen jullie naast de boekingsbevestiging een informatiebrief met paklijst.Dropping Zwolle

Can you survive the Wild?

 • 3 uurs:
  Omringd door weilanden mag de blinddoek af en start de tocht terug in teamverband. De 3 uurs is competitief en jullie lopen de dropping in twee of meer teams.
  De terugtocht is verdeeld in etappes met verschillende manieren van navigeren (kompas, geocache en een oleaat) en uitdagende outdooractiviteiten (vlotoversteek, blaaspijpschieten, kickbiken en hike). Elke etappe eindigt bij een post waar onze instructeur een avontuurlijke opdracht heeft voorbereid.
  Er zijn onderweg punten te verdienen op behendigheid, snelheid en door goed samen te werken. Onze instructeur geeft bij elk navigatiemiddel een instructie.
  Iedere post en etappe start wanneer beide team op de locatie aanwezig zijn.De winst is voor het team met de meeste etappe- en opdrachtzeges.
  Een indicatie van de af te leggen afstanden is +/- 5 km te voet, +/-0,5 km te water en +/- 2 km rollend. ‘s avonds gedropt worden is bij de 3 uurs het spannendst, vanwege het donker.

Informatie Dropping in the Wild

Dropping

Min. deelnemers:
– 10 personen
Tijdsduur:
– Mits je correct loopt, 3 uur
Locatie:
– Voor de deelnemers onbekend
Prijs p.p.:
– € 31,00

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

online boeken

 


Heb je vragen over deze activiteit of wil je de activiteit boeken? Klik dan hieronder op boeken.

Boeken