Bootcamp uitje

Een veelzijdige sportactiviteit van Buitensport Zwolle in de buitenlucht. Kruipen, springen, estafette’s en gebruik maken van de omgeving en elkaar.
Dat gaan we doen tijdens dit bootcamp uitje! Haal het uiterste uit jezelf en anderen onder leiding van een gekwalificeerde instructeur. Bootcamp is bedacht om Amerikaanse soldaten te trainen. Het is een geweldige methode om met elkaar bezig te zijn en tegelijk fit te worden. De intensiteit van bootcampen is afstembaar op de conditie van elke groep of individu. Schoon blijven is geen optie en dat maakt bootcampen juist zo leuk!
Touwtrekken in het water en sprinten door het mulle zand is op de Agnietenplas mogelijk en zetten we vaak in bij verjaardagen of vrijgezellenfeesten.

Deze activiteit is niet gebonden aan een vaste locatie en is eventueel ook op locatie te boeken. Het bootcamp uitje is ook erg leuk voor een stoer kinderfeestje in de buitenlucht! Vermeld bij boeking wel dat het om een kinderfeestje gaat.

Informatie Bootcamp uitje

bootcamp kinderfeestje

Min. deelnemers:
– 8 personen
Tijdsduur:
– Vanaf 1 uur
Prijs:
– 9,00 p.p.
– Tegen een  meerprijs van 1,00 p.p. is er een omkleed- en douchegelegenheid beschikbaar.
Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

online boeken


Heb je vragen over deze activiteit? Klik dan hieronder op contact. Bekijk het gehele overzicht aan activiteiten door op prijslijst te klikken.

Contact Prijslijst