Archery Tag

Archery tag is de nieuwe outdoorsensatie als het gaat om uitdagende uitjes! Een super leuke activiteit

voor een vrijgezellenfeest, familiedag, teamuitje, bedrijfsuitje, kinderfeestje of andere groepsactiviteit!

Archery tag is te vergelijken met paintball en trefbal, echter schiet je bij deze activiteit met een pijl en boog. Op de speciale pijlen zit een zachte foampunt waardoor het ongevaarlijk is. Ter bescherming van het gezicht krijgt iedereen wel een helm.
Met speciale pijlen en bogen strijden jullie in twee teams tegen elkaar op een uitgezet speelveld.  Onze locatie op De Agnietenberg in Zwolle leent zich uitstekend voor deze activiteit.
Na het startsein van de instructeur ontstaat er direct een snel, leuk en sportief spel met alle spanning van bijvoorbeeld paintball maar zonder de blauwe plekken. De boogschiettechnieken maken van Archery Tag daarnaast een erg tactische activiteit!

Je kunt het spel winnen door tegenstanders te elimineren of targets van de tegenpartij
omver te schieten. Doordat er meerdere spelvormen zijn bij Archery Tag, hoeft geen Archery tagspeelronde hetzelfde te zijn!

We starten altijd met 2 teams tegen elkaar. Beide teams hebben een aantal targets die de tegenstander moet proberen te raken met de pijlen. Wanneer van een team alle targets geraakt zijn, heeft dat team verloren. Er kan ook gewonnen worden door alle tegenstander te raken.
In deze spelvorm zal je dus heel tactisch moeten spelen om je eigen targets te beschermen en tegelijkertijd ook voor de aanval te gaan.

INFORMATIE ARCHERY TAG

Min. deelnemers:
– 8 personen
Tijdsduur:
– 1 uur
Prijs:
– 15,00 p.p.

Prijzen zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en instructie. Kinderfeestjes vanaf 10 jaar.

online boeken


Heb je vragen over deze activiteit of wil je de activiteit boeken? Klik dan hieronder op boeken.

Boeken